Освен на добре познатата ни локация – ул. Гурко, откриваме уюта

...
Освен на добре познатата ни локация – ул. Гурко, откриваме уюта
Коментари Харесай

Изкушени от сутрин до вечер в CO-CO sweet and more

Освен на добре познатата ни локация – ул. " Гурко ", откриваме уюта и топлината на CO-CO sweet and more и на ул. " Лъчезар Стефанов " 5 , в една от постройките на Sopharma. Мястото, от което заран можем да вземем добре направено капучино, а за какво не и съпроводено с топъл кроасан с масло или с домашна баница. Е, може би няма да е в реда на режима ни, само че пък една вечерна подготовка в залата ще компенсира това.

Тук можем да хапнем и на обяд, като всеки ден има чорба, бурито и киш на деня, пресни салати, сандвичи, брускети и тези семпли, само че толкоз вкусни принцеси – с кайма и кашкавал или със сирене. Всичко се подготвя на момента и тъкмо по тази причина е толкова вкусно. А в случай че обичате на обяд или в късния следобяд да се насладите на чаша хубаво вино, в оферират доста добра селекция. И в случай че си харесате някое, можете да си вземете бутилка за у дома.



Точно по тази причина не можем да впишем „ Веселите кокошки “ в тъкмо избрана рубрика –  сладкарница, магазин или пекарна. Тук има по малко от всичко и за всеки и тъкмо в това more най-после са се приютили всички дребни удоволствия, които обичаме да си доставяме и с които глезим вкусовите си рецептори.

Но да си дойдем на думата за сладкишите, тъй като това е едно от нещата, които не би трябвало да пропускате тук. Домашна кокосова торта, лимонен тарт, тирамису, пистачо с малини, брауни, шоколадова торта с плодове са единствено дребна част от невероятните изкушения, на които да подложите волята си. А даже и да не обичате доста сладко, като мен, няма по какъв начин да не се поддадете на някой от тези усети и да опитате нещо за десерт.



И в случай че ви е рано за чаша вино, а сте изпили дневната си доза кофеин, можете да опитате от домашната лимонада или сока от бъз, които ще освежат и сутринта, и следобеда ви. Освен това CO-CO sweet and more може да ви приюти, в случай че сте решили да работите на открито, като най-подходящо е времето след обедната лудница, когато е по-спокойно, а музиката, ситуацията и храната, несъмнено, подготвят към положително привършване на неотложните задължения. А на финала можете да се премиите с новия брой на списанието „ Момичетата от града “, което можете да откриете и тук.



 
Ето и 5 места за брънч в София

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР